Návštěva fabriky BFI

Dne 26.11.2019 jsme jako Team Cyklosport Kerda společně s VELSBIKE s.r.o. (dodavatel kol Superior pro ČR  SR) navštívili fabriku BFI.

Bike Fun je vlastníkem a výrobcem značek SUPERIOR, ROCK MACHINE, ONE A FRAPPÉ.

Tyto značky naleznete na naší prodejně Cyklosport Kerda v Liberci. Spolupracujeme s nimi již více než 25 let.

Jedná se o České značky, které mají výrobní prostory v Kopřivnici, areálu výroby světoznámé značky nákladních automobilů Tatra.

Zde se rámy vymýšlí, navrhují, stříkají, montují a kompletují. Za hlavní progres a vývoj značek můžou hlavně Jarda Spěšný, Martin Haman a Petr Lavička.

Superior a Rock Machine jsou české značky pod taktovkou Čechů. BFI však spolupracuje se zahraničními i tuzemský značkami jako je například mladoboleslavská Škodovka.

Současná výrobní kapacita se pohybuje okolo 200 000 kol za rok. Firma v současnosti zaměstnává okolo 500 zkušených zaměstnanců.

Tyto kola se yyrábí na 10 linkách, dále je zde linka lakovny, vyplétaní a centrování zapletených kol, linka pro montáž a linka pro testování a kontrolu elektrokol.

Měli jsme možnost se také podívat i do velkého skladu kde bylo v době naší návštěvy uskladněno více jak 48 000 kol pro sezónu 2020.

Tato exkurze pro nás byla velmi přínosná a věříme že díky ní Vám, naším zákazníkům budeme moci ještě lepe poradit s výběrem kola.

Kola,které bude přímo pro ideální vás.

Díky spolupráci s partnery jako jsou BFI, Rock Machine a Superior tu pro vás můžeme být již více jak 29 let ....