Představujeme vám firmu Cyklosport Kerda, která působí v oblasti cyklistiky v Liberci již od roku 1991. S více než 30letou tradicí se pyšníme nabídkou kvalitních služeb a produktů pro naše zákazníky v libereckém regionu.

Jako první Shimano Servis Centrum v České republice od roku 1996 jsme si získali pověst odborníků na servis a opravy kol. Spolupracujeme s renomovanými značkami jako Author Bike Centrum, RockShox Center Servis, Rock Machine, Superior, Apache, Castelli, BBB, Shimano a mnoha dalšími.


Naše firma klade důraz na maximální spokojenost zákazníků. Snažíme se nabízet pouze kvalitní produkty, ať už jde o kola, oblečení, doplňky nebo další cyklistické vybavení. Díky našemu zkušenému týmu můžeme garantovat vysokou úroveň servisu a oprav, abyste měli jistotu, že vaše kolo je v dobrých rukou.

Veškeré značky, které zastupujeme, jsou pečlivě vybrány s ohledem na kvalitu a výkon. Věříme, že každý cyklista si zaslouží to nejlepší vybavení, které mu pomůže dosáhnout vynikajících výsledků a maximálního komfortu při jízdě.

Nabízíme širokou škálu služeb, včetně prodeje, servisu, oprav, údržby, a poradenství. Náš tým je tvořen vášnivými cyklisty, kteří mají hluboké znalosti a zkušenosti v oboru. Jsme tu pro vás, abychom vám poskytli nejen vysoce kvalitní produkty, ale také odborné rady a podporu.

Věříme, že společně s námi objevíte radost z cyklistiky a budete mít jistotu, že vaše potřeby budou plně uspokojeny. Navštivte naši prodejnu a servis Cyklosport Kerda v Liberci a připojte se k naší komunitě vášnivých cyklistů.