Středový elektromotor Bosch je jedním z nejuznávanějších pohonů pro elektrokola na světě. Jeho skvělá funkčnost ještě umocňuje bohatá softwarová výbava, kterou lze aktualizovat v každém kvalitním servisním středisku.

Diagnostika systému Bosch je důležitou součástí údržby elektrokola. Proč je tedy dobré udržovat BOSCH systém aktualizovaný? Robert Bosch je přítomen po celém světě a má největší zastoupení na poli středových motorů v elektrokolech. Společnost Bosch staví svůj systém na průběžných aktualizacích, což je nejlepší přístup. Díky stovkám školených servisních center je možné přivést elektrokolo s Bosch systémem do kteréhokoli servisního střediska a získat odbornou pomoc.

V našem servisu Cyklosport Kerda se při připojení každého elektrokola na BOSCH diagnostiku automaticky stáhne nejnovější verze softwaru pro motor, baterii, display a ovladač displeje. Aktualizace mají zásadní význam. Pokud se u Bosche objeví jakákoli nedokonalost jejich systému, mohou rychle vydat aktualizaci softwaru, která tuto nedokonalost řeší. Pro vás, majitele elektrokola se systémem Bosch, to znamená jistotu, že se někdo stará o případné chyby, které by vás mohly potkat. Udržováním svého kola aktualizovaného se před těmito (potenciálními) chybami předem ochráníte.

Pokud u Bosche dojde k poruše některého komponentu, technici si přijedou kolo vyzvednout a provést důkladné prozkoumání, aby zjistili, jak podobnému problému příště předejít softwarovou úpravou. V případě významných nesrovnalostí se systémem Bosch (například nedostatečná instalace softwaru ze strany výrobce kola) jsou technici z Bosche schopni připojit se přes počítač přímo do vašeho kola, přidělit si větší oprávnění než běžné servisní středisko a provést opravy, přepsat nebo zapsat rozsáhlejší softwarové úpravy.

Systém Bosch vám poskytuje jistotu, že vám může pomoci jakékoli autorizované servisní středisko. Pokud Bosch systému můžete vždy spoléhat na pomoc autorizovaného servisního střediska. V našem odborném cykloservisu Kerda v Liberci jsme hrdí na to, že jsme autorizovaným servisním partnerem Bosch. To znamená, že naše techniky pravidelně školíme a jsme vybaveni nejmodernějším nářadím a diagnostickými zařízeními pro práci s tímto systémem.

Naše nabídka služeb pro údržbu a opravu elektrokol s Bosch systémem je rozsáhlá. V rámci záručního servisu poskytujeme komplexní péči o vaše elektrokolo zakoupené v naší prodejně. Provádíme servis všech kol od běžného seřízení a údržby až po generální opravy. Diagnostikujeme a upgradujeme systém elektrokol Bosch, včetně měření kapacity baterií v originálním kapacitytestru.

Nabízíme také diagnostiku a upgrade systému elektrokol Shimano STePS, stejně jako diagnostiku, upgrade a seřízení systému Shimano Di2 pro silniční i horská kola. Pro stavbu kol na zakázku jsme vaším ideálním partnerem, kde vám pomůžeme vytvořit přesně takové kolo, jaké si přejete. Přestavujeme elektrokola, zaplétáme a centrujeme kola a provádíme opravy a servis odpružených vidlic a tlumičů.

Naše techniky mají také bohaté zkušenosti s odvzdušňováním a seřizováním brzd, a to nejen u elektrokol Bosch, ale i u dalších značek. Provádíme důkladné mytí a čištění komponentů pomocí speciálního mycího boxu, který zajišťuje, že vaše kolo bude vždy v dokonalém stavu.

Díky naší autorizaci od značek jako je Shimano, Rock Shox, Avid, Mavic, Suntour a Bosch a StePS elektrokol máte jistotu, že vaše kolo je ve správných rukou. Spoléháte se na nás, jako na odborníky s nejkvalitnějším nářadím od renomovaných značek, jako jsou PARK TOOL, SHIMANO, SUPERB, DT-SWISS a BBB.

Pokud potřebujete jakoukoli údržbu, opravu nebo upgrade vašeho elektrokola se systémem Bosch, neváhejte nás kontaktovat. V našem cykloservisu Kerda v Liberci jsme tu pro vás a rádi vám poskytneme nejlepší možnou péči a odborné poradenství. Naši technici mají rozsáhlé znalosti o systému Bosch a jsou schopni provést veškeré potřebné úkony pro udržení vašeho elektrokola v optimálním stavu.

Co nás odlišuje od jiných servisních středisek je naše osobní a přátelské přístup. Vždy se snažíme naslouchat potřebám našich zákazníků a vyjít vstříc jejich individuálním požadavkům. Chápeme, že každé elektrokolo je jedinečné a zaslouží si individuální péči.

Kromě kvalitního servisu a oprav se také zaměřujeme na prevenci. Snažíme se vám předávat důležité informace a tipy, jak správně udržovat a péči o vaše elektrokolo, abyste si mohli vychutnávat jízdu bezstarostně a s maximální spokojeností.

Navštivte naši prodejnu a servis Kerda v Liberci a přenechte své elektrokolo do rukou našich odborníků. Máme veškeré potřebné vybavení, znalosti a vášeň pro cyklistiku, abychom vám poskytli nejlepší služby pro údržbu a opravu vašeho elektrokola se systémem Bosch.

Nezapomínejte, že pravidelná údržba a aktualizace systému Bosch je klíčová pro optimální výkon a dlouhou životnost vašeho elektrokola. Důvěřujte profesionálům v našem cykloservisu Kerda a užívejte si každý okamžik svých jízd s plným komfortem a spolehlivostí.

Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si termín pro údržbu nebo opravu vašeho elektrokola se systémem Bosch. Jsme tu pro vás a rádi vám pomůžeme s veškerými vašimi potřebami ohledně elektrokol a jejich servisu.