Pokud hledáte kompaktní elektrokolo, které kombinuje výkon, odolnost a praktičnost, neměli byste přehlédnout novinku od Ternu - lehké skládací elektrokolo Vektron Q9. Toto kolo přináší vylepšenou verzi s motorem Bosch Active Plus a 500Wh baterií, což vám poskytne dojezd mezi 50 až 130 km. S novým rámčekem s níže položenou baterií a odolným polo-integrovaným nosičem se jedná o skutečně praktickou a výkonnou volbu.

Jedním z hlavních předností Vektronu Q9 je jeho robustní konstrukce, která zajišťuje stabilitu a spolehlivost i při náročnějších jízdách. Toto elektrokolo je vybaveno kompletním osvětlením, blatníky a dalšími důležitými detaily, které oceníte při jízdě ve všech podmínkách. Bezpečnost a pohodlí jsou pro Tern vždy na prvním místě.

Vektron Q9 disponuje špičkovým motorem Bosch Active Line Plus, který poskytuje výkon 250W a krouticí moment 50Nm. S jednoduchým řazením Shimano Alivio Shadow s 9 převody a rozsahem zubů 11-32T si můžete přizpůsobit jízdu vašim potřebám. Představec Andros je nastavitelný, což zajišťuje optimální polohu řídítek pro vaše pohodlí.

Skládací design Vektronu Q9 je skvělý pro ty, kteří potřebují snadnou a praktickou přepravu. Po složení má rozměry 41 x 86 x 68 cm, což umožňuje snadné uložení a přepravu v autě, veřejné dopravě nebo ve vašem bytě.

Další výhodou tohoto elektrokola je jeho relativně nízká hmotnost pouze 21,9 kg, což znamená snadnou manipulaci a přenášení, a to i při složeném stavu.

Vektron Q9 od renomovaného výrobce Tern je skutečně špičkovým elektrokolem, který kombinuje výkon, pohodlí a praktičnost. S jeho modrou barvou a elegantním designem budete jistě vypadat stylově na každé cyklistické výpravě. S baterií Bosch o kapacitě 500 Wh a dojezdem mezi 50 až 100 km se nemusíte bát, že by vás elektrokolo zklamalo.

Díky brzdám Shimano budete mít plnou kontrolu nad rychlostí a bezpečností vašich jízd. Rám Al 7005, hydroformovaný a odolný, zajišťuje pevnost a stabilitu i při náročných terénech. S nosností až 105 kg, můžete si být jistí, že elektrokolo snese i vaši vybavenost pro delší výlety.

S koly o velikosti 20" a jednoduchým řazením Shimano Alivio Shadow s 9 převody, si můžete snadno přizpůsobit odpor a rychlost jízdy. S výkonem 250 W a krouticím momentem 50 Nm od motoru Bosch Active Line Plus se budete pohybovat rychlostí až 25 km/h.

Výrobce Tern je známý svou kvalitou a inovativními řešeními v oblasti elektrokol. Vektron Q9 je dalším příkladem jejich odbornosti a snahy poskytnout cyklistům prvotřídní zážitek z jízdy.

Nechte se unést radostí z jízdy na lehkém skládacím elektrokole Tern Vektron Q9. Bez ohledu na to, zda se vydáváte do města, na výlet nebo na dobrodružství, toto elektrokolo vás nikdy nezklame. Buďte připraveni na nekonečné kilometry potěšení a objevujte svět na kole, které se dokonale přizpůsobuje vašim potřebám.