Chystáte se na dovolenou a máte rádi cyklistiku a horská kola? Máme pro vás skvělou zprávu! Liberecká firma Cyklosport Kerda vám přináší jedinečnou letní výzvu a soutěž, která vám umožní procestovat čtyři libovolné země Evropy a zároveň vyhrát skvělé ceny.

Od 1. června do 30. září 2023 se můžete zúčastnit této vzrušující soutěže. Vaším úkolem je navštívit a zalogovat čtyři vrcholy v každé země, kterou během léta navštívíte. Aplikace Horobraní vám přitom pomůže sledovat vaše úspěchy a uchovat si přehled o dosažených výkonech.

 

Kdekoliv se tedy budete nacházet ve čtyřech zemích Evropy, vždy budete mít příležitost vydat se na dobrodružství a vyhledat ty nejvýznamnější vrcholy. Ať už se jedná o majestátní alpské štíty ve Švýcarsku, romantické kopců ve francouzském Provensálsku, zelené irské kopce nebo zasněžené horské vrcholy v Rakousku, máte možnost objevit nezapomenutelné scenerie a zároveň soutěžit o úžasné odměny.

Splněním letní výzvy, tedy navštívením a zalogováním čtyř vrcholů v každé země, se automaticky zařadíte do slosování o úžasné ceny. Hlavní cenou je samozřejmě horské kolo od renomované firmy Cyklosport Kerda Liberec. Budete mít možnost vybrat si z jejich široké nabídky kvalitních a moderních horských kol, která vám zaručí skvělý zážitek při jízdě po horských stezkách a trailových trasách.

Ale to není vše! Kromě hlavní ceny se můžete těšit i na další skvělé cyklistické odměny, které vám pomohou ještě více si užít vaše cyklistické dobrodružství. Cyklosport Kerda Liberec je totiž připravena odměnit vaši snahu a vášeň pro cyklistiku.

Takže pokud jste připraveni na nezapomenutelnou letní výzvu, připojte se k Cyklosportu Kerda Liberec a zúčastněte se této soutěže. Vezměte své horské kolo a vydejte se na cestu objevování evropských vrcholů. Nejenže budete mít možnost prozkoumat krásy a různorodost evropského prostředí, ale také získáte šanci vyhrát skvělé ceny.

Aplikace Horobraní vám bude sloužit jako věrný společník na vašich cyklistických výletech. Stačí jednoduše zalogovat každý vrchol, který zdoláte, a aplikace vám bude automaticky přidělovat body za dosažené úspěchy. Sledování vašeho postupu v soutěži je tak snadné a přehledné.

Po skončení léta a splnění výzvy budou všichni účastníci, kteří zalogovali alespoň čtyři vrcholy v každé země, zařazeni do slosování o hlavní cenu - horské kolo od Cyklosportu Kerda Liberec. Toto kolo je výsledkem špičkového inženýrství a nabízí vám přesně to, co potřebujete pro vaše dobrodružné cyklistické výlety. Výběr z bohaté nabídky kvalitních horských kol vám umožní vybrat si ten nejlepší model pro váš cyklistický styl.

Ale soutěž s Cyklosportem Kerda Liberec nabízí ještě více. Kromě hlavní ceny se můžete těšit na další cyklistické odměny, které zvýší vaši motivaci a umožní vám ještě více si užít vaše cyklistické dobrodružství. Od doplňků a vybavení pro vaše kolo až po outdoorové aktivity, soutěž s Cyklosportem Kerda Liberec vám poskytne nejen zábavu, ale také inspiraci pro vaše další cyklistické výlety.

Takže neváhejte a přijměte letní výzvu a soutěž s Cyklosportem Kerda Liberec. Procestujte čtyři evropské země, zalogujte čtyři vrcholy v každé z nich a mějte šanci vyhrát horské kolo a další skvělé cyklistické odměny. Nechte se unést dobrodružstvím na dvou kolech a objevte kouzlo evropských kopců.

Připojte se k Cyklosportu Kerda Liberec a vydejte se na ně.