Značka Pells vznikla z lásky ke kolům a k cyklistice. Na začátku jako nadšenci do sportu a techniky vyvinuli špičkové závodní rámy a začali je na míru vyrábět pro profesionální cyklisty. V mnohém tehdy předběhli konkurenci a určovali trend. Vždyť Pells jako jedna z prvních cyklofirem na světě začala pracovat s karbonem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vlastní vývoj, testování i ruční výroba – to vše se od počátku odehrávalo v České republice. S karbonovými speciály startovali cyklisté na závodech světového poháru, mistrovství světa i na olympijských hrách. Několikrát se Pells mohl chlubit ziskem titulu mistra ČR. Další krok logicky následoval. Rozhodli se, že stejný pocit z jízdy chtějí nabídnout mnohem širšímu spektru cyklistů a v roce 2002 poprvé představili svá kola veřejnosti. Dali do nich to nejlepší, co se naučili při výrobě závodních speciálů. Ověřenou geometrii, která funguje na silnici i v terénu a díky které budete opravdu rychlí. Kvalitní zpracování a smysl pro detail. Nepřekonatelný poměr ceny a kvality. A konečně design. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tvoří jízdní kola, na kterých budete závodit, jezdit do práce a objevovat svět. Kola, která jsou rychlá, spolehlivá a pohodlná. Čistý a jednoduchý design, který nepodléhá vyumělkovaným módním trendům ani zubu času. Podporujeme sportovního ducha cyklistiky. Věří, že kola nejsou jen dopravní prostředky, ale především sportovní vybavení. Chtějí, abyste si na nich v kopcích pořádně mákli a abyste cítili euforii, jak z kopce fantasticky jedou.

Kola Pells vznikají v České republice, jezdí na nich tisíce spokojených zákazníků nejen v Česku. Své dlouholeté zkušenosti promítají do dalšího vývoje a vždy drží krok se světovými trendy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kola Pells nyní nově i u nás na prodejně k vyzkoušení.

https://www.kerda.cz/vyhledavani?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_category=all&s=pells&submit_search=