Hledáte spolehlivého parťáka pro celodenní vyjížďky po nejrůznějším terénu? Pak je celoodpružený e-bike SUPERIOR EXF 9019 2022 tou správnou volbou. Toto elektrokolo se vyznačuje integrovanou baterií a motorem, které společně nabízejí vynikající jízdní vlastnosti a výkon.

Nejnovější motor Shimano EP8 je skutečnou hvězdou tohoto elektrokola. Jeho mimořádná síla a tichý chod přinášejí dokonalý výkon při každé jízdě. Navíc, díky nízké hmotnosti motoru, se můžete těšit na lehčí ovladatelnost a lepší manévrovatelnost.

S 630 Wh baterií se nemusíte obávat o dojezd. Bez problémů ujedete více než 150 km* na jedno nabití. To znamená, že se můžete vydat na dlouhé výlety a objevovat nová místa bez obav z nedostatku energie. Baterie je elegantně integrována do rámu, což přispívá jak ke skvělému vzhledu, tak i k lepšímu vyvážení a stabilitě jízdního projevu.

Kvalitní řazení Shimano Deore zaručuje plynulé a přesné řazení, ať už jste na rovině nebo v kopcovitém terénu. Díky němu můžete snadno přepínat mezi různými převody a přizpůsobit si jízdu podle svých potřeb.

Pokud se vydáte na náročnější terén, nebudete zklamáni. Odpružení RockShox a kvalitní pláště Schwalbe zajišťují vynikající absorpci nárazů a pohodlnou jízdu i na nerovnostech. Budete se cítit pohodlně a plně se soustředit na vaši jízdu bez ohledu na terénní podmínky.

SUPERIOR EXF 9019 2022 je vybaven i dalšími prvky, které oceníte. Například hlavové složení Acros BlockLock, které zajišťuje pevnost a přesnost při řízení. A možnost montáže dvou košíků vám umožní snadno přepravovat věci potřebné na vašich výletech.

Výkon, spolehlivost a skvělé jízdní vlastnosti elektrokola SUPERIOR EXF 9019 2022 jsou ideální kombinací pro dobrodružné vyjížďky a objevování nových tras. Ať už se jedná o horské stezky, lesní cesty nebo městské ulice, toto elektrokolo vám poskytne komfort a výkon, který potřebujete.

Navíc, díky elegantnímu designu a preciznímu zpracování, bude elektrokolo SUPERIOR EXF 9019 2022 zaujímat pozornost všech kolemjdoucích. Jeho moderní vzhled je kombinací funkčnosti a estetiky, která vám přinese nejen radost z jízdy, ale také ocenění za styl a vkus.

Při výběru elektrokola SUPERIOR EXF 9019 2022 získáte spolehlivého a výkonného partnera, který vám umožní ponořit se do světa dobrodružství na kole. S touto jízdní mašinou můžete zažít nezapomenutelné okamžiky, prozkoumávat nová místa a posunout své hranice.

Takže pokud hledáte elektrokolo, které spojuje výkon, spolehlivost, pohodlí a stylový design, neváhejte a vyberte si SUPERIOR EXF 9019 2022. Připravte se na neuvěřitelné dobrodružství na kole a vychutnejte si každý okamžik strávený na cestě.