Nabízíme širokou škálu profesionálních služeb v našem cykloservisu Kerda Liberec (Františkov), který je vaším spolehlivým partnerem pro údržbu a opravy jízdních kol. S naším týmem zkušených odborníků a použitím nejkvalitnějšího nářadí od renomovaných značek vám zaručujeme vysokou kvalitu a spokojenost.

Poskytujeme kompletní servis a údržbu všech typů kol, od seřízení až po generální opravy. Jsme autorizovaným servisem pro značky Shimano, Rock Shox, Avid, Mavic, Suntour a elektrokol Bosch a StePS, což znamená, že máme hluboké znalosti a odborné dovednosti pro opravy a diagnostiku těchto systémů.

Pro elektrokola Bosch nabízíme specializovaný servis, včetně diagnostiky, upgrade systému a měření kapacity baterií v originálním kapacitytestru. Pro elektrokola Shimano STePS provádíme diagnostiku a upgrade systému. Dále se specializujeme na diagnostiku, upgrade a seřízení systému Shimano Di2 pro silniční i horská kola.

V naší dílně také stavíme kola na zakázku a provádíme přestavby elektrokol dle vašich individuálních požadavků. Zaplétáme a centrujeme kola s precizností a pečlivostí. Nabízíme také opravy a servis odpružených vidlic a tlumičů, odvzdušňování a seřízení brzd a mytí a čištění komponentů pomocí speciálního mycího boxu.

Věříme v kvalitu naší práce a proto používáme pouze nejkvalitnější nářadí od značek PARK TOOL, SHIMANO, SUPERB, DT-SWISS a BBB. To nám umožňuje poskytnout vám odborný servis a zajištění správné funkčnosti vašeho kola.

Pokud hledáte odborný cykloservis, na kterého se můžete spolehnout, přijďte do našeho cykloservisu Kerda v Liberci Františkově. S radostí vám pomůžeme s údržbou a opravou vašeho kola a zajistíme, aby bylo v bezvadném stavu a připraveno na vaše další cyklistické dobrodružství.